13. maj 2014

Matchende kort og indpakning

Jeg har altid beundret folk der evner at få den indpakkede gave til at se så lækker ud at man nærmst mister interessen for indholdet. Jeg er glad hvis bare alle hjørnerne er intakte når jeg er færdig. Desuden har vi 2 stk katte. Katte der ejer bunker af legetøj i alle mulige afskygninger. Katte der aldig har brugt mere end 1 minut sammenlagt på førnævnte legetøj. Men bare prøv at pakke gaver ind eller læg gardiner op eller bruge et målebånd eller skift sengetøj eller vrikke med tæerne under tæppet på sofaen og så skal du bare se løjer! Det betyder at hele December måned har jeg for højt blodtryk af bare arrigskab over at jeg ikke kan have mit gavebånd i fred. Og nå ja! Vi har de skæveste gardiner på denne grønne jord.

Men se på dem! Man kan jo ikke være sur ret længe af gangen.
Og nej!! Det er IKKE kærlighed. Under et sekund efter billedet
var taget havde Bøf tænderne om Pookies strube. Og så var hun
jo nødt til at smaske ham én på hovedet så han kan lære hvem
der bestemmer.

Men vi kom fra gaveindpakning. Jeg så mit snit til at prøve at folde mig ud i fancy indpakning til min lillebrors fødselsdag. Jeg var nemlig hjemme hos min mor 230km vest for kattene og de skarpe kløer.

Både pose og kort er lavet med gavepapir. Kortet har fået lidt sort glimmer. Så får man nemlig en småfornærmet mumlen fra mændene i min familie. Noget med "men jeg er jo ikke en tøs...". Det er vi nu ikke altid helt enige om :-D

Meget simpelt men effektivt. Og jeg kan med stolthed meddele at alle hjørner var intakte :-D

2 kommentarer:

  1. WAUW det ser da bare knald hamrende godt ud, og OGSÅ det sorte glitter, det gír det bare et luksuriøst look. Smadder flot det hele.

    SvarSlet

1000 tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar.