29. marts 2014

Hemmelig Hule Kit

Ja så har Pinterest gjort det igen. Givet mig en ide, jeg ikke kunne give slip på. Så jeg har været igang med symaskinen, det er ikke noget der er sket for tit før i tiden. Men jeg tror faktisk jeg godt kunne finde på at sy noget oftere, det er ret sjovt :-)

Og resultatet af mine anstrengelser er 3 stk meget lyserøde "hemmelig Hule Kit" til alle mine små niecer. Kit'et består af 2 dobbeltlagner, tøjklemmer, limklemmer, reb/snor, en LED lyskæde og en LED lommelygte. Alle småtingene holdes samlet i den lille runde taske, der passer ned i "pølsetasken" sammen med de sammenrullede lagner. Lagnerne har fået påsyet løkker af satinbånd i alle hjørner og et par stykker på midten.

Hemmelig Hule Kit minus lommelygten.


Pamfletten.
 
Jeg har bikset en lille pamflet med en forklaring, indholdsfortegnelse og ideer til hvad man kan bruge sin hule til. Der er endda en lille guide til at lave håndskyggefigurer. Siderne er laminerede og hænger i håntaget på tasken.

Dette er Victorias hulekit med hendes eget logo på.


Og her er Ida-Sophies hule-logo.
 
Til den opmærksomme læser..Jo der er kun billeder af 2 hulekit. Den sidste var ikke helt færdig da der blev taget billeder, men den ser helt nøjagtig ud som de andre, på nær at der står Johanne på.
Her er et link til en tutorial på den seje taske. Og hvis du googler "fort kit" så finder du en masse forskellige ideer til hulekit.
 

4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine - det var da en fantastisk god ide! Ærgerligt at mine børn er ved at være for store til den slags...

  SvarSlet
 2. Fantastisk god ide, du bliver da ynglings faster/moster når de modtager herlighederne ;O))

  SvarSlet
 3. Super god idé og rigtigt tøsede farver ;) - hvor var du, da jeg var barn??? :D

  SvarSlet
 4. Du er da utrolig....Sikke en fin ide og så får du det oven i købet også lavet færdig. Respekt !
  Du må blive populær i familien.

  SvarSlet

1000 tak fordi du tager dig tid til at skrive en kommentar.