27. december 2011

Gave-kort-æske

Det er ikke alverden jeg har fået lavet her i december, men her er en af de ting jeg selv synes blev ret vellykket. Min søde lillebror havde købt et par spa-oplevelser til hans kone og ville gerne have en lidt lækker måde at præsentere dem på. Låget har jeg liftet fra
http://laurenm.blogs.splitcoaststampers.com/2011/12/01/a-box-is-a-box-year-in-review/ og så bare lavet min egen model på Silhouetten. Hun sælger nogle meget søde cut-filer, men der blivere spildt meget papir og mange af dem kan man relativt nemt lave sin egen udgave af. Det kan godt være jeg bor i Smørum men jeg er jyde i hjertet ;)  Bunden er en simpel "exploding box" med kun 2 lag. Der er plads til at den glade giver kan tilføje sin egen hilsen i midten. Brormand bad om stilfuldt og kedeligt og det fik han! Ikke skyggen af bling, blonder eller blomster.



11. december 2011

Snemandssuppe

Jeg har lavet en snemandssuppe til min mands nisseven på arbejdet. Den er jo selvfølgelig lavet efter bedste lifting-stil efter en snemandssuppe jeg har set hos thormosescrap. Den blev ret sød synes jeg selv og den vakte ihvertfald begejstring på min mands job.


Snemand og skiltet på forsiden er gratis digi stempler farvelagt med copics.

2. december 2011

Svampebob

Jeg har her allerførst i December haft mulighed for at lavet noget der ikke kan siges at være den mindste smule "julet". Min kollegas barnebarn i USA er helt vild med Svampebob Firkant, så hun spurgte om det var noget jeg kunne finde ud af at lave som et kort til hans fødselsdag. Og det mente jeg jo nok jeg kunne, så mig og min sille gik i gang. Jeg er faktisk lidt stolt over resultatet :) Og jeg håber Svampebob overlever turen over Atlanten.


Og et billede af bagsiden.