13. september 2011

Bryllup

Min fætter Rasmus og hans søde Mie blev gift den 27. august. Jeg har stjålet dette kort fra nettet og jeg husker desværre ikke hvorfra, men det var vist en amerikansk dame. Min udgave er lidt mindre "blondet" men er ellers næsten en tro kopi. Selv teksten har jeg lifted et sted fra (sikkert scrapsisters). Har jeg nævnt at jeg elsker mine copics?



3. september 2011

Min nye nevø

Så kom lille Karl til verden, min helt nye nevø :). Lækker unge må man sige. På trods af at have haft små 9 månder at forberede hans ankomst, blev vi nu alligevel lidt overraskede over at han "lige pludselig" var her. Han fik selvfølgelig et kort i anledningen, med hvad jeg vil  kalde en pyjamas-giraf på. Det er et gratis digi-stempel klippet ud i forskelligt mønterpapir og med lidt glossy.

Mors fødselsdag

Her er et lille kort jeg lavede til min mors fødselsdag. Det er vist det man i fagsproget kalder for et "popup-slide-kort". Og det er med mit eneste ene Magnolia stempel. Men det varer forhåbenligt ikke længe inden samlingen bliver udvidet, for de er så søde og helt perfekte til mine copic.


Der mangler bare en hilsen, så er det klar til postkassen.