9. juli 2011

barnedåb

Jeg blev bedt om at lave indbydelserne til min niece Victorias barnedåb. De første 5 var sjove at lave, de sidste 12 trak tænder ud. Men nu ved jeg at jeg ikke egner mig til masseproduktion. Og nej det er ikke dine øjne den er gal med, navn og adresse på kuverten er sløret :)


Indvendigt er der nederst en lille lomme med plads til ønskesedlen. Men den var åbenbart for godt gemt, nogle af de indbudte måtte spørge om vej for at finde den :)



Til samme lejlighed lavede jeg også en menu til at stå på buffeten. Den lille trekant der stikker ud er en del af fodden, der skulle sørge for at den kan stå selv.







Desuden var der matchende små skilte til de mange mini-muffins til kaffen.



Nye mennesker

Da min kollega fik en datter i foråret lavede jeg dette kort fra alle os på jobbet. Vi har vist alle fundet skabelonen hos http://www.scrapsisters.dk/ efterhånden, vil jeg tro. Det er nu også et sødt kort og giver mange muligheder. Desværre viser det sig at hun hedder Siw med W. Jeg tilbød at eftersende et v mere til at klistre på, men vi blev enige om at hun jo ikke kan læse endnu så det gik nok :D




Jeg lavede også et baby-buksekort til min niece Victorias barnedåb. Bemærk at jeg undlod navn på kortet ;)


Fødselsdage

Her er en række fødselsdagskort. Det første var til min svigermor og mit aller første forsøg med mine nye copic tusher. Dem ææælsker jeg iøvrigt :). Stemplet er nu også ret nuttet. Det ses ikke på billedet men blomstens hoved sidder på en klisterpude.


Da min niece Ida-Sophie fyldte hele 2 år, lavede jeg et kort med hendes yndling på. Jeg fandt bare et billede på nettet, printede og klippede så jeg havde en skabelon til de forskellige dele. Jeg synes ikke det var nødvendigt med en hel masse mere. Ida-Sophie kan jo ikke læse endnu og enkelt er nogen gange bedre :)



Til vores gode ven Karstens fødselsdag lavede jeg dette kort. Det er endnu en Silhouette skabelon jeg har modificeret en del til mit formål. Det er jo sjældent vi ser hans kønne ansigt uden der er et kamera foran det og den slags kan man jo ikke undlade at kommentere :)


Victorias babybog

Dette var mit første større projekt (altså større end et kort eller LO) og jeg hyggede mig gevaldigt med det. Det var meningen at bogen skulle være færdig da min nye niece ankom, men hun måtte vente 14 dage. Skabelonen er en af Silhouettes.

Forsiden.

Første side var af gode grunde den eneste jeg allerede havde et billede til. Victorias aller første foto :)


Anden side hvor Victoras første dag i verden skal dokumenters.


Her er plads til et billede fra dåben.


Og så Victoras 1 års fødselsdag. Der er med vilje masser af plads på de modstående sider så hendes forældre kan tilføje det de nu føler for.

Bagsiden.

Mettes åbent hus

Dette kort var til min papsøster Mette, da hun holdt åbent hus i anledning af hendes vel overståede uddannelse. Det er måske ikke så tydeligt på billedet men det er et staffeli-kort.

8. juli 2011

Brormand bliver 30?!?

Her er det kort jeg lavede til min brors 30 års fødselsdag. Han ønskede sig vinterstøvler men undlod at informere om mærke og størrelse, så det blev til et pengekort. Jeg tror ideen er fra http://www.scrapsisters.dk/.