29. marts 2014

Hemmelig Hule Kit

Ja så har Pinterest gjort det igen. Givet mig en ide, jeg ikke kunne give slip på. Så jeg har været igang med symaskinen, det er ikke noget der er sket for tit før i tiden. Men jeg tror faktisk jeg godt kunne finde på at sy noget oftere, det er ret sjovt :-)

Og resultatet af mine anstrengelser er 3 stk meget lyserøde "hemmelig Hule Kit" til alle mine små niecer. Kit'et består af 2 dobbeltlagner, tøjklemmer, limklemmer, reb/snor, en LED lyskæde og en LED lommelygte. Alle småtingene holdes samlet i den lille runde taske, der passer ned i "pølsetasken" sammen med de sammenrullede lagner. Lagnerne har fået påsyet løkker af satinbånd i alle hjørner og et par stykker på midten.

Hemmelig Hule Kit minus lommelygten.


Pamfletten.
 
Jeg har bikset en lille pamflet med en forklaring, indholdsfortegnelse og ideer til hvad man kan bruge sin hule til. Der er endda en lille guide til at lave håndskyggefigurer. Siderne er laminerede og hænger i håntaget på tasken.

Dette er Victorias hulekit med hendes eget logo på.


Og her er Ida-Sophies hule-logo.
 
Til den opmærksomme læser..Jo der er kun billeder af 2 hulekit. Den sidste var ikke helt færdig da der blev taget billeder, men den ser helt nøjagtig ud som de andre, på nær at der står Johanne på.
Her er et link til en tutorial på den seje taske. Og hvis du googler "fort kit" så finder du en masse forskellige ideer til hulekit.
 

26. marts 2014

En lille hilsen..

Jeg fik det mest nuttede stempelsæt sidste år og jeg lavede dette lille kort-sæt med mavebælte til med nogle af dem. Tekststemplet jeg har brugt er "En lille hilsen.." som jo kan bruge ved flere forskellige lejligheder men farverne og motiverne synes jeg er ret baby-relateret. Jeg synes det er sjovt at lave disse sæt med flere kort i koordinerende farver og motiver, men jeg synes de er svære at få brugt bagefter. Jeg ender tit med at give dem væk til min stakkels omgangskreds, så er det en andens problem ;-)

Stempelsæt fra Lawn Fawn (Pa-Rum-Pa-Pum-Pum)

23. marts 2014

Penge Lotus Exploding Card

Ja det var noget af en mundfuld. Men er her er et par eksemplarer jeg har lavet for nogle kollegaer der skulle til konfirmation. Selve æsken er meget simpel, en exploding box med kun et lag, og låget er punchet med den mellem retro-blomsterpunch.

Den første er med en stor silkesløjfe..

..og pyntet med halvperler indvendigt.

Den anden er med en lille silkesløjfe....


..og pyntet med små roser.
 
Her er et link til en YouTube video der viser hvordan lotusen foldes. Den er på spansk men med engelske undertekster. Det var ikke et problem for mig at følge med (det bliver vist ret tydeligt hvad man skal gøre) men ellers er der sikkert andre tut'er på det store net :-)

21. marts 2014

Hæklede jordbær

Det er ved at være længe siden jeg sidst har givet min blog lidt opmærksomhed, så nu skal det være! Jeg har ændret designet på bloggen og har fået ryddet op i alle mine mapper med fotos. Jeg har fundet en hel del ting jeg ikke har fået blogget om så det vil jeg prøve at gøre noget ved.

Jeg starter i dag med noget af det lidt nyere der er sket hjemme hos mig. Jeg er nemlig begyndt at hækle :-) Den søde David mumlede noget om "det er sku godt gjort at man har giftet sig med sin bedstemor..mumle...mumle...". Den stakkels mand skal finde sig i meget :-D. Jeg så nemlig de sødeste hæklede jordbær på Pinterest (selvfølgelig) og tænkte "hvor svært kan det være?". Det viser sig at det er ret let at hækle, man kan finde tusindvis af tutorials på YouTube der forklarer tydeligt hvordan man gør.

Og her er resultatet af mine allerførste anstrengelser, men jeg mangler en gul så jeg kan sy små frø på. Og så skal jeg prøve at vælge hvilken en jeg bedst kan lide, for det er meningen at jeg skal lave en hel skål fuld af dem.

Hæklet efter 3 forskellige opskrifter.
Hvis nogen skulle føle sig inspireret......
Her er et link til den ene slags.
Her er nummer 2.
Og til sidste den 3. slags.