29. marts 2013

Mors fødselsdag

I August har min mor fødselsdag. Dette kort lavede jeg til hendes fødselsdag i 2012. Som man kan se på billedet så er den lille æske ved at eksplodere under trykket fra indholdet, så det er meget passende at dette hedder en exploding box på engelsk :)




Når man løfter låget så springer der en fin buket gule roser ud af æsken. Jeg er klar over at nogle mener at gul ikke er en god farve til roser, men min søde mor eeeelsker gule roser. Så det får hun! Roserne er hjemmerullede og sidder på små strimler af en mellemtyk acetat. Jeg kunne godt have brugt noget der var lidt tyndere, men man må gøre med hvad man har ;-)


Jeg tror næsten at det er det projekt jeg har været aller mest tilfreds med til dato. Jeg må tilstå at jeg elsker denne lille æske :)
Posted by Picasa

28. marts 2013

18 års fødselsdag

Dette er et bestillingskort til en kollega, der skulle bruge det til en 18 års fødselsdag hos en drenget pige, der hader lyserødt og elsker fodbold.




Jeg har lavet den på Sillen, hvis nogen skulle stå og mangle en skærefil af en fodbold :)
Posted by Picasa

25. marts 2013

En god bog....

En bekendt, som er forfatter, inviterede David og jeg selv til reception i anledningen af hendes nye bog. Jeg synes det var meget passende at jeg også lavede en bog til hende, til en afveksling. Hun er enormt piget og pink, så det er afspejlet i mit farvevalg.




Inden i er bogen fyldt med chokolade, en last hun og jeg deler ;-)


Og som sædvanlig er billederne taget med overtøj på og et ben ude af døren. Hvilket baggrunden på billederne bærer præg af :)
Posted by Picasa

24. marts 2013

Mias fødselsdag

Her er det kort jeg lavede til min svigerinde Mias fødselsdag i september 2012. Er de små håndtag ikke bare for nusser? Det er brads jeg vist nok har købt i hobbyboden.dk. Den lille bøjle er en papirklips fra Tiger, som jeg har modificeret lidt. Spejlet er bare alufolie, den kraftige slags med madpapir på bagsiden.

 
Posted by Picasa

23. marts 2013

katten i dåsen??

Jeg vil for en gangs skyld lave et indlæg der ikke er scrap-relateret. Men bare et nuttet billede at min dejlige kat. Alle der nogensinde har haft en kat eller bare været i nærheden af én, ved at katte elsker at sidde i eller på papkasser. Og alle der nogensinde har haft en kat ved også at definitionen på en papkasse er meget bred. Den behøver f. eks. ikke være af pap eller være en kasse. Så da jeg i skyndingen kom til at stille kagedåsen fra mig på sofaen i hele 2-5 sekunder fordi telefonen ringede, indså jeg at når man har kat så får man nogle gode grin helt gratis og af og til må man vaske kagedåsen igen selv om man lige har gjort det :D




Er hun ikke fantastisk?
Posted by Picasa

Ida-Sophie blev 4...


Ja det er slet ikke til at fatte men sidste weekend blev min "lille bitte" niece 4 år gammel. Hun er blevet så stor så hurtigt at det er helt uhyggeligt.
Jeg elsker mine magnolia stempler, men jeg er ikke så god til at få dem brugt. Jeg prøver en gang imellem at finde dem frem og prøve at blive lidt inspireret af dem. I denne omgang blev det til et mariehøne-kort. Hun er farvelagt med Distress Ink.





Inden i kortet har jeg brugt en hvid gel pen.


Ja det blev til hele 2 indlæg på en dag. Det er jo ret vildt :)
Hav en dejlig weekend og tak fordi du kiggede forbi :)
Posted by Picasa

Svigermors fødselsdag



Ja det er godt nok længe siden jeg har blogget noget men det betyder ikke at jeg ikke har fået scrappet lidt til husbehov. Jeg håber lidt jeg kan få lagt det op jeg har lavet det sidste års tid, men nu må vi se :) Jeg starter ihvertfald med det kort jeg har lavet til svigermors fødselsdag. Hun skulle have et Moreltræ men foråret har ladet vente på sig så de er ikke i planteskolerne endnu, så hun fik i stedet et "gavekort". Hun blev SUPER glad for kortet, hvilket var helt vildt heldigt for det viser sig at hun allerede har et Moreltræ og faktisk ikke ønsker sig et mere. Jeg har åbenbart misforstået en samtale vi havde for et par år tilbage :D Ja sådan kan det gå!
Posted by Picasa